Heb je schulden, probeer je een betalingsregeling te treffen of ben je bezig met de aanmeldingsmap voor de Kredietbank Rotterdam? Kom langs en wij helpen je! Voor meer informatie over geld ben je ook van harte welkom. Mailen, bellen of WhatsAppen kan ook.

Mail: rotterdam@jip.org
Telefoonnummer: 010-4362544
WhatsApp: 0638036734

We zijn te vinden in de Stadsgids Schulden 010. Neem een kijkje op bladzijde 18!
https://digitalaccess.spabonneeservice.nl/digitalaccesscontentfree/mug/hdyhet54/StadsGidsSchulden010/
Let op! Op zaterdag zijn we geopend op afspraak van 11.00 tot 15.00 uur.

Schulden

Een schuld is zo gemaakt. Het is vanaf je 18e makkelijk om geld te lenen, abonnementen af te sluiten en spullen op afbetaling te kopen, terwijl je er eigenlijk geen geld voor hebt. Soms heb je ook gewoon pech, omdat er iets mis is gegaan met je uitkering of als je ineens werkloos bent geworden. Schulden oplossen kost meer tijd. Je moet niet alleen je schulden oplossen, maar ook je gedrag veranderen en andere keuzes gaan maken. De rekeningen stromen binnen en je hebt niet veel geld. Je wil je schulden wel oplossen, maar hoe? Je post niet openmaken is echt geen optie. De schulden verdwijnen niet en worden alleen maar hoger.

Wij kunnen morgen allemaal schulden hebben als we vandaag verkeerde keuzes maken!

 

Wij van het JIP Rotterdam kunnen je helpen bij het openmaken en ordenen van je post. Daarna gaan we aan de slag om een oplossing te vinden voor je schulden. Het enige wat je hoeft te doen is langskomen bij ons in de JIP winkel met je post tijdens onze inloopspreekuren. Ben je op gesprek geweest en moet je de aanmeldingsmap voor de Kredietbank Rotterdam in orde maken? Wij kunnen je daar ook bij helpen!

Jip Facebook


Tip: Voordat je je schulden kan oplossen, is het nodig om een goede maandbegroting te maken. Met behulp van de budgetberekening op onze website kun je je gegevens makkelijk invoeren en zie je in één keer wat je overhoudt of tekort komt.

 


Maak hier jouw budgetberekening!